Nyheter
Lediga extrajobb och förtroendeuppdrag på Lommaborgen
Inlagd av Information- och uthyrningsutskottet (IoU) Den 20 August 2020 04:56 PM

IoU söker nya medarbetare

IoU (informations- och uthyrningsutskottet) söker efter en eller två nya kollegor. Jobbet är ett flexibelt extrajobb som går bra att kombinera med studierna. 

Arbetet handlar bland annat om att flytta in och välkomna nya boende, utföra flyttbesiktningar, få ut information till hyresgästerna, ha kontakt med HSB Skåne och fastighetsskötaren Clockrent och dialog med styrelsen. 

Vi efterfrågar dig som är ansvarstagande, bra på att planera och kommunicera. Om du vill jobba med IoU är det viktigt att du kan prioritera detta, till exempel att du tar det övergripande ansvaret för arbetet under vissa veckor. Kvälls och helgarbete förekommer.  

Arbetsbelastningen skiljer sig åt månad till månad men i genomsnitt omfattar arbetet några timmar i veckan. Som medlem i IoU förväntas du kunna arbeta ca 10 timmar i månaden. Om det finns behov kan du såklart jobba fler timmar ifall du vill det. 

Lönen är 179 kr/h (inklusive semesterersättning)  . 

Vid intresse kontakta IoU via Kayako (övriga frågor) eller prata med Blenda, Harald eller Hanna. 

Styrelsen söker en ny vice ordförande 

Inför höstterminen söker styrelsen en ny vice ordförande. Uppdraget innebär visst ekonomiansvar där du hanterar fakturor och lönerapportering. Du stöttar ordförande i dennes arbete och har en aktiv roll på styrelsemötena. Ersättningen är ett årligt arvode på 4500 kr. 

Om detta låter intressant kontakta Harald via viceordforande@lommaborgen.se


Kommentarer: (0)