Nyheter
Batteribyte brandvarnare och tillägg till hyresavtal
Inlagd av Information- och uthyrningsutskottet (IoU) Den 21 November 2019 05:00 PM

Stiftelsen ansvarar för att tillhandahålla fungerande brandvarnare i alla korridorrum i A- och B-hus på Lommaborgen. För att uppfylla brandregler ska ett byte av batteri göras årligen. Du som bor i C- och D-huset ansvarar själv för att brandvarnarna fungerar i din lägenhet.

Därför kommer alla hyresgäster som bor i korridorsrum få ett nytt batteri till sin brandvarnare i sitt postfack och ombeds så snart som möjligt att byta batteriet i brandvarnaren i sitt rum, senast den 20 december 2019.

Ni som bor i dubblett har också en extra brandvarnare i hallen. En av er som bor i dubblett kommer få två batterier och ansvarar då för att byta ut den i hallen.  

En avcheckningslista kommer vara uppsatt vid postfacken i varje hus. Kryssa för ditt namn när batteribytet är gjort.  Vid postfacken kommer där även att vara en låda där du kan lägga ditt uttjänta batteri.

Om din brandvarnare inte fungerar, felanmäl detta i Kayako!


Tillägg till hyresavtal
Du får även två exemplar av ”Tillägg till hyresavtal”. Läs igenom och underteckna med namn och rumsnummer, ett av exemplaren lägger du i Stiftelsen Alnarps Studentbostäders postfack i A-huset.  Om du flyttat in inför/under höstterminen 2019 så ska du redan ha undertecknat detta tillägg.

 

Hälsningar,

IoU och Clockrent


Kommentarer: (0)